Konjska povorka

Spoštovani,

po treh letih premora vas zopet vabimo v Gorje, na prireditev »Jurjev semenj«, v počastitev godu Sv. Jurija zaščitnika konj, konjenikov in mnogih krajev, ki bo 22. in 23. aprila 2013 in še posebej v nedeljo na povorko z blagoslovom.

Štart povorke je, kot vsako leto, v nedeljo ob 11:15h, v Zg. Gorjah, hišna številka 3, blizu pokopališča, na križišču za Mevkuž in Višelnico.

Prosimo vas, da nam izpolnjene prijavnice pošljete na naslov ŠD Gorje ali sporočite podatke oziroma spremembe po telefonu 031 325391 ali e-pošti (zdenka.mandeljc@gmail.com).

POVORKA 2023 vabilo

POVORKA 2023 prijavnica

Vnaprej bomo pripravili številke, ki jo mora imeti vsak konj udeležen v povorki, šopke in bone za malico in še govornik se bo lažje pripravil za spremljanje povorke. Poleg tega moramo poslati spisek prijavljenih udeležencev z njihovimi podatki na Veterinarsko upravo RS.

Prijavnice boste lahko oddali ali izpolnili tudi na zbornem mestu ali na štartu povorke, kjer boste prejeli številke, šopke in bone.

Vabilo, prijavnice, program in ostalo o ŠD Gorje najdete tudi na naši spletni strani. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje!